• 534
    öncekilerden çok da farklı olmayacak bir maç olacaktır ne yazık ki. her derbiden önce bu havaya giriyoruz, girdikçe de kahroluyoruz. şu maça dair en ufak bir umut taşıyorsam o da fatih terim sayesindedir. bütün sene boyunca durup galatasaray maçına konsantre olma ezikliğini gösteren bir rakibe karşı ne yapılabilir ki?

    teknik açıdan ele aldığımızda galatasaray'ın favori ya da güçlü konumda olduğunu söyleyemeyiz. eğer bugün kazanırsak, çok çok başka bir galatasaray izlememiz gerekir. fenerbahçe'nin derbi tecrübesi ya da iyi/kötü oynamasından kaynaklı bir durum değil, aksine galatasaray'ın varını yoğunu koyması gereklidir ve yeterli olacaktır. senelerdir oynanan aynı senaryodan dolayı her derbiden umutsuz bir hale büründü çoğu galatasaray'lı... ki haklıdır.

    7 aralık günü 7 tane gol atsak ne güzel olur değil mi? yıllardır şanssızlıklar peşini bırakmadı galatasaray'ın. yeter ulan hep mi fenerbahçe balı?

    pişkin pişkin sırıtan, gülen, götleri tavana vurmuş fenerlileri susturmak için, içinde bulunduğu durumda tek avuntusu galatasaray'ı yenmek olan orospu çocuklarını yerin dibine sokmak için oynayın gözünü sevdiklerim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın