• 527
    uzun zamandır bir şekilde,saçma sapan goller yeyip fenerbahçe'ye karşı iyi sonuçlar elde edemiyoruz.bunda mondragon ve de sanctis'ten sonra iyi bir kalecimizin olmaması en büyük etkenlerden biri.

    fatih hoca'nın unutulmaz maçlar belgeselinde 3-2 lik milan maçı* için söylediği gibi:
    "maçın hakkı bu değildir.baskıyı kurmuşuz,nerdeyse 18'den çıkarmıyoruz ama...olmuyor!..."

    sonrasında da uzaktan bir şut çekiyor fenerbahçeli futbolculardan biri,gol olduğuna bile inanamıyoruz,5-6 saniye olayı idrak edemiyoruz.(u: 2009-2010 sezonu,ali sami yen'deki fenerbahçe maçı-selçuk şahin'in yuvarladığı top.)

    artık bu dertten muzdarip olmayacağız,bundan adım gibi eminim.kalede muslera var,şimdi onlar düşünsün !

    defansımız da sağlam artık,elini kolunu sallayan geçemiyor.servet ve gökhan zan'ın yerini ujfalusi ve semih kaya aldı.sağ bekte de defansif açıdan sabri'den daha iyi olan eboue var.hakan da 2010-2011 sezonundaki gibi değil,ofansif olarak iyi olmasa da defansif olarak iyi en azından.

    yıllardır orta saha bakımından da üstünlük kuramadığımızdan kalemize fazla pozisyon geliyor,biz oynu zor kuruyorduk.yani hem defansif açıdan hem ofansif açıdan zaaflar yaşamamıza neden oluyordu bu durum.şimdiyse selçuk inan-felipe melo ikilisi var.gönül isterdi ki yanlarında engin baytar da olsaydı...neyse,yine de üstünüz orta sahada.bu açıdan da rahatım artık.

    tek ve en büyük sorunumuz,hücumda yaratıcılık eksiğimiz ve çok durağan oynamamız.hücumda daha efektif olmamız lazım.gerekirse yine baros-elmander ikilisi ile çıkalım.

    fenerbahçe'nin ise hücum hattı bizden de kötü.defansları da sos veriyor.bu sefer uzaktan garip bir gol atan taraf biz olabiliriz belki.ama yine de güzel goller olsun istiyorum attığımız goller,yıllar sonra baktığımızda "ne koymuştuk lan ama..." diyelim.

    şans yanımızda olsun,saçma sapan bir golle maça yenik durumda başlamayalım.daha doğrusu şansın yanımızda olmasına gerek yok,sadece onların yanında aşırı bir şekilde olmasın yeter,gerisini biz hallederiz.farklı bir galibiyet alalım,ezip geçelim !

    (bkz: let them come!)

    taraftar olarak yeni ali sami yen'i cehenneme çevireceğimizden de şüphem yok.elleri ayakları tutuşacak fenerbahçeli futbolcuların.ıslıktan kulakları sağır olacak.

    hadi aslanlar ! şu maçı alalım artık !

    (bkz: burası sami yen,burdan çıkış yok!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın