• 239
    --- alıntı ---

    beşiktaş taraftarı, yine ses getirecek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. daha önce nouma'ya sahip çıkmak için, "hepimiz zenciyiz" diye pankartlar açan siyah-beyazlılar, şimdi de galatasaray derbisinde sorun yaşadıkları fildişi sahilli futbolcu emmanuel eboue ile ilgili alkışlanacak bir şov hazırlığı içinde.

    sabah gazetesinin haberine göre; çarşı grubu ve karagümrüklüler'in organizasyonuyla inönü'de oynanacak olan stoke city maçında 10 bin tane eboue maskesi taraftara dağıtılacak. siyah-beyazlılar maç öncesi bu maskeleri takarak sarı-kırmızılı futbolcuya destek verecek. kendi paralarıyla bu hazırlığı yapan taraftarlar, kendileri için ırkçılık yakıştırması yapanlara mesaj göndererek, "irkçılığın karşısında durmuş olan beşiktaş taraftarı her zaman duruşunu gösterecektir" diyecek.

    tüm dünya duysun
    özellikle eboue'nin, beşiktaş taraftarının kendisi için ırkçı ifadeler kullandığını söylediğinin iddia edilmesi üzerine zan altında kalan siyah-beyazlılar, stoke city maçında böyle bir organizasyon yaparak tüm dünyaya ırkçılığın karşısında oldukları mesajını verecekler.

    http://gss.gs/Yl

    --- alıntı ---

    şov onların işi. galatasaray taraftarı 26 kasım 2011 galatasaray sivas maçında bunu yapmıştı. şimdi bir de biz özgünüz diye dolaşırlar ortalıkta.

    ama bu durumla ilgili yorum haberin altına yazan okuyucular tarafından yapılmış:

    "çarşı stad içinde her türlü pisliği yapıyor ondan sonra çıkıp topluma der vermeye kalkıyor..."
App Store'dan indirin Google Play'den alın