• 493
    bu sefer kazanmak zorunda takım, bu sefer. bütün şartlar lehine. stat görünen o ki ful çekecek. havanın yağışlı olma ihtimali var ama futbol oynamaya müsait olacak. rakip takım gidenler sakatlar cezalılar yüzünden büyük bir kadro zaafiyeti içerisinde. başkanı, ikinci başkanı vs hep içeride. şikeci olmakla itham ediliyorlar, bu da büyük bir baskı getiriyor onlara. oynadıkları futbol bir şeye benzemiyor. lig sonuncusuna bile bir sürü pozisyon verdiler geçen hafta. iddianame nedeniyle ayrıca stres içerisindeler.
    bu takım bu seferde kazanamazsa maçı, en iyisi mi vursun kapıya kilidi*.
    bu arada bir düzeltme yapmak lazım maçla ilgili. galatasaray' ın liderliği alması için iki farklı yenmesi gerekiyor rakibini. çünkü her türlü 1 farklı galibiyette averaj eşitleniyor ama daha fazla gol atan takım fb olacağı için lider olarak kalıyor 1 farklı mağlubiyette. ikili averaj diyecekseniz, ona ligdeki iki maç oynandıktan sonra bakılıyor. şu an için genel averaj söz konusu ve galatasaray' ın liderliği alması için en az 2 fark gerek. ha bana kalsa; yarım sıfır olsun bizim olsun.

    edit: bir farklı galiyette bizim averajın artıp onlarınki sabit kalmıyor tabi. haliyler de bir farklı galiyette bile lider oluyoruz ve bu entry de buraya ibret olsun diye bırakıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın