• 452
    şinci şöyle bir şey var ki, hücum anlamında hakkaten kötüyüz. ama 1-2 yazımda da belirttiğim üzere bu kadar kötü hücumla dahi en golcü üçüncü takımız, zaten 1. ile aramızda 2 gol fark var.

    takımın yarınki muhtemel 11'ine bakıyorum, engin'in olmayışı içimi parçalıyor. yerine oynayacak olan ayhan. ayhan mücadeleci bir oyuncu, hırslı. ancak bu yaşından sonra rakip terse çalım denediğinde beli dönmüyor ve orta alanda eksiliyoruz. ayrıca eskisi gibi top kullanma becerisi de pek yok. tamam rezalet değil, yanındaki adama pas verecek dermanı var ancak oynadığı mevki itibariyle yeri geldi mi çalım atabilmeli. bu bağlamda engin'in takıma ofansif anlamda getirisiyle ayhan'ın getirisi arasında çok fark var. kaldı ki engin'in oynadığı zamanlarda dahi gol sıkıntısı çekiyoruz. o yüzden ben çok pozisyona girebileceğimizi düşünmüyorum. amma, buraya dikkat, kazım imana gelir yardırırsa o zaman işler değişebilir.

    kanatları da zayıf bir takımız ki bunu artık sağır sultan duymuş, bilmiş durumda. mantıklı boyutta düşünülünce ben riera'nın zayıf gökhan karşısında pek şansı olduğunu düşünmüyorum. korner kazandırabilirse öpüp başımıza koyalım bence. zaten bu yaratıcılıksızlıkla* duran toplar bizim şansımız. baros, elmander ile çift forvet oynarsa orta saha boş kalacak, hele ki kanatlar beklere yardıma gelmezse o zaman kötü olur.

    yedeklerde de baros'tan başka medet umacağımız adam yok. sercan olaydı elimizde alternatif olurdu, riera çıkacağı zaman gözü kapalı alırdım oyuna ama şu durumda emre çolak, aydın'dan başka seçenek yok! belki servet ya da gökhan'dan biri stopere geçer, ujfalusi sağa kayar eboue de öne çekilir, o zaman hem bir stoper hem de bir bek kaybetmiş oluruz.

    taraftar etkisine gelince, volkan-emre ikilisi aşırı gaza gelip çok iyi de oynayabilir, moralman çöküp rezil de olabilir. bizim içinse pres yapmamız için iyi bir itici güç olacaktır.

    her zamanki oyunumuzu oynarsak fenerbahçe zor gol atar ama bizim de 3-0'dı, 4-1 gibi sonuçlar almamız hayalciliktir. alamaz mıyız? alabiliriz. ama bu kadro ve oyunla zor gözüküyor. umarım bütün bunları ağzıma tıkar takım.

    edit : g.t oldum, mutluyum*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın