resim
Sadri Şener
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 162
    beğenmeyip durmadan laf soktuğu 3 büyüklerin, defalarca oynadığı cl maçlarını ilk kez oynayan takımına ilgi isteyen, medyaya ağlayan." ama bizi konuşmuyosunuuuusss :( " diye ilgi bekleyen ergen ruhlu.

    biri kendisine takımının ülkenin 4. büyük takımı olduğunu hatırlatması gerekir. ülkenin en büyük 2 takımı böyle kritik bir dönemde maç yapacakken medyadan neyin ilgisini istiyor anlamak mümkün değil. amcacığım, her fırsatta 50 iq'un ile dalga geçmeye çalıştığın gs ve fb daha önceden ilk gruptan çıkıp üst turlarda mücade etmiş takımlardır. her ne kadar biri şikeci olsa da bu iki takımın maçı türkiye'de doğrudan (senin takımının taraftarı olanlar da dahil) 60 milyon kişiye hitap etmektedir, dış ülkeleri hiç hesaba katmıyorum.

    belki sen idrak edemiyorsun sevgili sadri şener'ciğim yalnız senin sonucu muallak olan 2. tur maçın trabzon dışında ki hiç kimsenin umrunda değil. ha maçın olduğunda illa ki seni destekleriz, destekledik de zaten bu güne kadar, ama dünyanın sayılı büyük derbilerinden biri oynanırken de bir zahmet ağlama. varsa bir şikayetin medyaya değil aylardır senin hakkını yiyen federasyona git. git ve sor.
    neden beni şampiyon ilan etmiyorsun?
    neden benim hakkımı yiyen takımı küme düşürmüyorsun?
    neden bana şampiyonluk pirimlerimi vermiyorsun?
    neden benim tarihi bir maçım varken ülkenin en büyük maçını aynı güne koyuyorsun?
    soramazsın ama, neden ? çünkü sen de şike teşebbüsünde bulundun. fenerbahçe ve federasyon ile ittifaktasın. çatlak ses çıkarmak istemiyorsun. yoksa ortalığım .mına kordunuz kaç aydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın