• 52
    yazdığı bir yazıyla fenerli olmasının yarattığı ön yargıyla itin bir tarafına sokulmuş değerli gazetecidir, tıpkı verdiği bir veto kararı ile halkın kahramanı olan cumhurbaşkanı gibi, rıdvan'ı eleştirmesiyle 2011 yılının en iyi gazetecisi, en muhterem milletvekili olan şamil tayyar gibi.

    bende isterim aziz yıldırım sürünsün, yaptıklarının hesabını sonuna kadar versin; ama yılmaz özdil haksız mı kardeşim? çıkar artık şu cimbom old boys gözlüklerini, adam mantıklı bir şey söylemiş.138 yıl ne lan? şaka mısınız? böyle ceza vereceğinize adam gibi yargılayın cezası neyse çeksin gerekli önlemleri de alın yapılması gerekenleri yapın* diyen bir adam yok.

    hele bu yazıyla yalçın küçükleşmiş diyenler, faşist diyenler var ki onların eleştiri düzeyi zaten nihat doğan düzeyi ile aynı anladığım kadarıyla**. o yüzden başka bir şey söylemeye gerek yok.

    bir de şu var
    (bkz: türkiyedir gs sözlük)

    not: iş bu entry aziz yıldırım'ı savunmak için değil yılmaz özdil'e saldıran düşünce yapısına karşı yazılmıştır. yok fenerli bu gibi yazılara tenezzül edilmeyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın