resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 1154
    kanatlardaki yetersizlik nedeniyle şu anda rotasyonda aradığımız futbolcudur. fakat bu galatasaray'ın futbolcusu olduğu anlamına gelmez.

    evet sezon başında göndermemiş olsaydık şu an işimize yarardı ve riera'dan çok daha faydalı olurdu çünkü kanatlarımız acınası halde. hatta acınası halde bile değil. kanat diye bir şey yok takımda. kazım kanat değil zaten, rierörör'ye kim ispanya 10 numarasını hangi kafayla vermiş gerçekten çok merak ediyorum, aydın yılmaz'ın adını yazmaya bile utanma noktasına geldim artık. dolayısıyla evet, şu kanat rotasyonunda tabiki iş yapardı culio. ama devre arasında ve seneye yapılacak transferlerden sonra bu takımda hiçbir şekilde yeri olmayacaktı zaten. arda gitmemiş olsaydı zaten şuan sol kanat sorunumuz olmayacaktı o yüzden imparatoru suçlayamıyorum.

    bence esas hata juan pablo pino'nun gönderilmesiydi. pino sağ kanatta kazım'dan çok daha iyi oynayacağı gibi sol kanatta da gayet etkili oynayabilirdi ayrıca forvet alternatifi olarak da kullanabilirdik.

    eee yazdık bu kadar da noldu peki? hiç birşey olmadı, ne culio geri döndü ne pino. ama her golünden sonra culio'yu geri çağırmaya devam. belki çok isterseniz olur lan adam ışınlanır falan belli mi olur. sonra önümüzdeki transfer döneminde iyi kanat oyuncuları alınca culio'yu göndermeye çalışırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın