• 202
    efendim size oyunun anahtarını söyleyeyim. personellere mutlaka önem gösterin. ama barcelona'nın asistan koçu yok yea demeyin o barcelona çünkü. galatasaray'la oynayacaksanız tolga demirtaş haricinde alayını gönderin. o da çok iyi olduğu için değil başka doğru dürüst türkiye'deki futbolcuları araştıran scout olmadığı için. ilk başlarda ümit davala, taffarel ve hasan şaş'ı göndermek duygusal sebeplerden dolayı zor oldu ama sonra kendime profesyonel bir iş lan bu it dedim alıştırdım kendimi. oyuna 1 asistan koç, 3 coach, 1 form antrenörü, 3 first team coach, 3 youth coach, 2 doktor, 1 kaleci antrenörü, 9 scout ile başladım. yuh lan dediğinizi duyar gibiyim, ama bunları bir taraflarımdan uydurupta transfer etmedim. oyunda tavsiye edilen rakamlar bunlardı. tabi bunları yaptık ohh şampiyonuz diyemezsiniz. sezon başı antrenmanları çok önemli. eskiden en fazla 4 tane antrenöre sezon öncesi çalıştırması yaptırırken şimdi bunun nerdeyse 2 katı kadar antrenörle çalışıyorum. yaklaşık bir ay fitness ve aerobic çalıştırması yaptırdım. şu an play-offlardayım adamlarda tık yok. emre çolak'ın bile kondisyonu 90'ın altında değil. daha sonra lige başlarken top kontrolü, taktik, defans, atak ve şut antrenmanlarını eşit bir derecede paylaştırdım. verimim öyle 3 yıldız falan değil. bir tanesi en az 4 yıldız. ee tamam da bu antrenörleri nerden bulcaz ortak diyenlere orasını da internetten falan araştırın diyorum. ya da oyun içinde personel aramada en yüksek değerli personelleri toplamaya çalışın. bunların sonucunda çok az sakatlık yaşadığımı dile getirmek isterim. hatta tek uzun süreli sakatlığımı melo ile yaşadım o'nu da bizim cengaverlerden biri antrenmanda sakatladı. 2 ay oynayamayacak. play-offlarda yok :( neyse ki yekta o'nun yerinde güzel işler çıkartıyor.
    şimdi son olarak söyleyeceğim şey. sağlam bir 11 kurmak için bir transfer sezonu bekleyin. mesela şöyle aktarayım ben. kalede muslera, defans hakan(hasan ali) servet (iyi oynuyor ne yapayım), ujfalusi( reis yaşlanmayaydı iyiydi ) eboue (sezon sonunda satmayı planlıyorum liverpool takipte yerine sabriyi oynatcam) orta saha selçuk, melo gidiyor yerine garmash'ı alabilirim paraya kıyabilirsem mehmet ekici 10 numara olur. ( bir keresinde jadson'u alabilmiştim ama bir daha olmaz herhalde * ) kanatlar sağda karim ait fana, solda kazım var şimdilik ama hedefim gaitan, hem sağda hem solda oynayabiliyor. forvette wilfried var şimdilik, adam afrika kupasına gitmeseydi 30 golü geçerdi. 20 maçta 20 gol attı. bir tanede avrupalı golcü istiyorum tomas necid sağlam adam ama çok ağır gibi. bakıcaz artık. şimdi as kadroya en fazla 3 tane adam alsam ideal 11'imi oluşturabiliyorum. geriye kalan yedekler ise idare edecektir. hadi onları da beğenmediniz o zaman napıyoruz scoutlarımızı salıyoruz 4 bir yana bonservissiz beleş adamları topluyoruz. çok güzel adamlar bulunabiliyor bazen. royston drenthe'yi bosman kuralıyla alıp 6 milyon euro'ya satmıştım.
    çok karışık anlattığımın farkındayım belki de gereksiz uzattım. son olarak söylemek istediğim şey. personeller önemli eğitim antrenman şart *
App Store'dan indirin Google Play'den alın