resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1502
    aysal yönetimindeki eksiklikler..

    ünal başkan iyidir, fena da gitmiyor açıkçası, hep de savundum, arkasındayım hala daha da fakat bir şeyler eksik sanki..

    mesela ne bileyim, masaya yumruğunu vuran bir başkan değilmiş ünal aysal o kadar da. öyle bir başkan istiyorum biraz ben, galatasaray'ı kimseye yedirtmeyecek bir başkan en başta. göreve geldiği ilk zamanlarda telegol'deki kapağı, kulüpten şu şike olayları ile ilgili yapılan net ve sert açıklamalar vs. bir ümit oluşturdu içimde. "aha da hayalimizdeki başkan" demedim değil. hem adam gibi adam, hem de gerektiğinde masaya yumruğunu vurabilen bir başkan.. lakin giderek azaldı o ümit bende. en basitinden, şu son maçlardaki fahiş hakem hatalarına bir tane bile açıklama gelmedi kulüpten, resmi siteden, yöneticilerden. bir tek gs tv'nin hakem hatalarıyla ilgili yaptığı bir video var, te o kadar.

    mesela, şu deplasman yasağına da net bir tavır koymasını beklerdim ben yönetimden. taraftarın yanında olması gerekirdi kesinlikle. keza şike yasasındaki değişikliğe de imza atılmamalıydı galatasaray olarak mesela. bu gibi şeyler..

    fair play, fair play de, nereye kadar be başkan? güveniyoruz federasyona diyorsun, hakemlere diyorsun da, bunlara ciddi ciddi nasıl güven duyuyorsunuz gerçekten merak ediyorum be başkan. çoktaaan isyan bayrağını çekmiş olmamız gerekiyordu federasyona, hakemlere, siz diyorsunuz güveniyoruz..

    ünal aysal'ın futbolu ahım şahım bilmemesi falan önemli değil benim nazarımda. her başkanın futbolu bilme zorunluluğu da yok, keza galatasaray sadece futboldan oluşmuyor, da ne bileyim işte. bi' karışık duygular içindeyim açıkçası şu an'ki yönetim adına.

    he yanlış anlaşılmasın, yönetim iyi gitmiyor değil fakat biraz da işin bu bahsettiğim kısımları var ki, can sıkıyor işte biraz. bu bahsettiğim kısımlar da olmasa, 4/4'lük yönetim olacaklar.

    http://jaimelesport.blogspot.com/...eki-eksiklikler.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın