• 200
    gaziantep, karşıyaka, psg, malaga, anjhi denemelerimden sonra ibb de karar kıldım.

    menajerlik koltuğuna oturur oturmaz yaptığım ilk iş can arat'ı şutlamak oldu. onun gibi 3-5 oyuncuyu satıp kulübün bütçesini biraz artırdım ve transferleri hep 48 ay taksitle yaptım. böylece elimde 1m euro para verken transfere 5m euro para harcadım. aldığım oyuncular şöyle:

    bressan: 1m euro'ya bate borisov'dan aldım. sezonu 9 gol 15 asistle tamamladı. devre arası 7 veren oldu. satmadım ve ilhan cavcav vari bir edayla 15 m euro fiyat çektim.

    leonard kweuke: sparta prag'lı forvet oyuncusu. 2m euro'ya aldım. 20 gol ve bir o kadar asistle sezonu tamamladı. kamerunlu sarı kafalı bir eleman ama türkiye'de çok iş yapıyor vatandaşı webo ile iyi ikili oluşturdular.

    youssef msakni: tunus ligini gezerken buldum bu adamı. 20 yaşında ve potansiyeli olan bir oyuncu. 5 gol 7 asistle sezonu tamamladı.

    dmitri verkhovtsov: belarus'un naftan takımında oynayan defans oyuncusu. devre arası sözleşmesi bitiyor. yarım sezonda çok iyi iş çıkardı

    tom: litex'te oynuyor brezilyalı amr. onun da devre arası sözleşmesi bitiyor.

    olayar olaylar: galatasaray'ı arenada 3-0 ve olimpiyat'ta 5-1 yendikten sonra ünal başkan fatih hocayı kovdu. yerine ronald koeman geldi umarım başarılı olur* sezonu lider bitirdim. ama playofflarda acayip şike döndü golüm ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. her maç bir oyuncuma kırmızı verdiler. ve trabzon şampiyon oldu. biz de 3. tamamladık. türkiye kupası'nı alarak teselli buldum. oyunda chelsea boas'ı kovdu ve yerine morinho geçti. r.madrid'in başına da ancelotti geçti.

    doka'ya da ayrı bir parantez açmak gerek hayvani bir performans sergileyerek 20 gol 17 asistle sezonu tamamladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın