• 3
    ayıp bana. bu abimiz hakkında bir şeyler yazmamışım sözlüğe. faruk süren eski rallicidir. onun iyi dostu idi. herkes otomobil şahı olarak bilir ama aslında büyük motorcu idi. baba motorlara biner herkesin ağzının suyunu akıtırdı. bu güne kadar yazmadım. babam da motorcudur. onun jenerasyonundandı ama babam dahil tüm istanbulu çizmişliği vardır. babamın zamanında motorlar ithal getirilemiyordu. yasal prosedür gereği konsolusluk mensupları motor getirir, motor hastaları o konsolosluk çalışanlarından motor alırlardı. (bir de muhacirler gelirken yanlarında getirirlerdi bulgar motorlarını, cz filan. cz deyip geçme abicim, tarla sürüyorlardı o motorlar ile) bu abimiz benim çocukluğumda her zaman alemin kralı olmuştu.

    dilovası'nda vefat etti. benim motosiklet başlığına yazdığım yazıda sözünü ettiğim o yerde devrilmiş yağ kamyonuna denk geldim. allahın sevgili kulu imişim. ben yırttım ama bu abimiz araba ile olmasına rağmen yırtamadı. reno europa ile akşam karanlığında kenara park etmiş kamyona patladı.

    büyük ve güzel bir insandı. toprağı bol olsun. gün oldu devran döndü, hakkında bir şeyler karalamak bize nasip oldu. şeref duyarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın