• 374
    elit spiker.

    türkiye'de adam gibi maç anlatabilen ve program sunabilen 3-5 adamdan biri. bildiği dil sayısı 5 sanırım ve bu dilleri işi için kullanmakta da üzerine yok. araştırıyor, okuyor, yazıyor, öğreniyor, anlatıyor, dinliyor. star'la ön plana çıkmaya başladı, star'ın kalitesini düşürmesi sürecinde ntv'ye geçti ve çok da iyi işler yaptı, yaapıyor. çok güzel maçlar anlattı, çok güzel programlar sundu. saygıyı haketti, babasından aldığı altyapıyı, saygıyı üzerine koyarak büyüttü, yükseldi, yükseltti.

    ve sanırım bu özellikleri de eleştirilmesine yetiyor. takımlarımızın avrupa maçları boyunca reklam bomardımanına maruz kaldık yıllardır, kötü söylemlerle, alakasız detaylarla maç izledik, stüdyodan hikayeler dinledik, tribünün sesini duymadan bitirdiğimiz maçlar oldu, taraflılığın fibine vuruldu, maç dışında ne varsa maça sokuldu, dizide oynayacak oyuncuların isimleriyle sahadakileri karıştıracak noktalara geldik. ve sonra güntekin onay geldi, bir beşiktaş maçı anlattı kıyamet koptu. şımarıklığın lüzumu yok.

    güntekin onay değerlidir, bırakın değerli kalsın. şurada bağırdı, burada kemirdiden daha önemli eleştiri argümanlarınız olsun, altı dolu olsun konuşulanların ki güntekin'i daha iyi bir noktaya getirebilecek total eleştiriler ortaya çıksın. hiçliklerin arasından başını uzatıp iyi şeyler yapmaya çalışan insanları da böyle köhne çıkışlarla alaşağı etmeyin.

    thumbs up for günto.
App Store'dan indirin Google Play'den alın