• 1537
    internette, forumlarda, sözlüklerde okuyorum da, şimdi federasyona akılları yettiğince, dilleri döndüğünce, klavyedeki tuşların yerlerini karıştırmadıkça küfürler ediyorlar.

    bir insan, bir insana ya da bir insan bir kuruma ya da bir kurum bir insana ya da tamamı fenerbahçe taraftarına küfür edebilir, bundan yana bir sıkıntı olmamalı. küfür etmek ne kadar özgürlükse o küfürü sahiplenmek de o kadar önemlidir neticesinde. bakın; küfür güzel bir şeydir demiyorum ya da hakediyorlar demiyorum. özgürlükler arasında küfürün yerini bulmaya çalışıyorum ancak işin ucunda bu topluluk olduğu için daha bir cezbedici oluyor tüm bu süreç.

    konuyu dağıtmayayım şimdi...

    ben neden küfür ettiklerini anlamıyorum sözlük. hayır yani; "akıl oyunu yapıyorlar lan işte salak mısın arshil!" diyorum kendi kendime ama bu topluluğun %90'ının özünde nasıl çocuklar olduğu umurumda olmasa bile söz konusu akıl oyunları olunca ve mesele "akıl" olunca bu topluluğun %90'ının potansiyelleri konusunda çok ciddi endişelerin olduğu konusunda tüm dünya kamuoyu hemfikir.

    öyleyse ciddiler! yani böyle bir mantık yürüttüğümüzde bu kanıya varıyoruz. bakın, olayı açıklamaya çalışmıyorum, öyle bir şey yapmayacağım... yok uefa şöyle yapmış, yok tff böyle yapmış, yok tarlalar yeşillenmiş, çantalar dolmuş şu olmuş bu olmuş demiyorum, gerek yok zaten.

    ama enteresan işte... anlamıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın