• 42
    gayet saçma bir tartışmaya konu olmuş taraftardır. alttaki fotoğrafta kırmızı olan kategoride maçı takip edecektir bu taraftar;

    http://web03.biletix.com/...na_yenikategori9.gif

    bu kategorinin bir kısmının kombineli taraftar olduğunu da varsayarsak, buradan satışa çıkacak bilet sayısı zaten son derece sınırlıdır. tam olarak sayısı kaç bilmiyorum ancak, yeryüzünde takımının fenerbahçe ile oynayacağı maçı izlemek için bu fiyatı biçebilecek galatasaraylı sayısı, satışa çıkacak bilet sayısından fazladır bile. bu son derece basit bir iktisadi çıkarımdır. bahsi geçen biletlerin sadece yarısı satılsa bile zaten gözle görülür bi etki bile yaratmayacağı verdiğim stadyum oturma planından anlaşılmakta.

    elbette her şeyin ötesinde, absürd bilet fiyatlarına tepki göstermemek elde değil. ancak tartışılması gereken 100 tl veren bir adamın maçı izleyeceği yerin o parayla orantılı olup olmadığı örneğin. asgari ücrete tekabül eden paranın bir maç için ödenmesinin doğru olup olmadığı gibi konulara girmeye gerek yok. zaten burada bu parayı ödemesi istenen/beklenen taraftarın profilini de pek çoğumuz tahmin edebilir. fenerbahçe maçına ne fiyat biçerse biçsin taraftarın orayı dolduracağını bilen yönetim anlayışı da pek yabancı olduğumuz bir şey değil. keşke böyle olmasa ama biraz da alışığız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın