• 282
    biletler konusunda "çok pahalı","öğrenciyiz" gibi bir çok şey söylenmiş. bir kaç şey demek isterim.
    -ey galatasaray taraftarı bu fenerbahçe maçı. yani derbi. bu maçın diğer maçlara göre bilet fiyatlarının yüksek olacağını şimdi mi öğrendiniz? ya da sadece bu yönetim mi yapıyor böyle fiyatları.

    -yıldız transfer isteriz, alınmayınca stada gitmeyiz. şampiyonluk isteriz, elde ki mevcut parayla gidip mustafa sarp'ı alırız kümeye düşmeye oynarız. beyler futbol bir iş sektörü artık. parası olan düdüğü bağırta çağırta öttürüyor.

    sen hem yıldız transfer istiyorsun, hem şampiyonluk istiyorsun hem de "fenerbahçe derbisinde biletler çok pahalı alamıyoruz" diye yakınıyorsun. diğer maçlarda stadımızda kaç kişi oluyor? her maç full oynasak derim ki; bunları söyleyen adamlar haklı. sen sadece derbilere, önemli maçlara git sonra bilet fiyatları yüksek de. sonra "takımda neden yıldız yok?", "sol kanat eksik","sağ kanat eksik" "göbekde sorun var" diye zırlayıp duruyorsun. az paraya gelen oyuncu mustafa sarp gibi adamlardır.*
    herkesin durumu aynı şekilde olamayabilir ona sözüm yok. fakat gelmiş burda "600 lira çok bıdı bıdı" diye insanları bu derbi öncesi moral bozucu şeyleri söylemeye gerek yok.

    ne bekliyorsun fenerbahçe derbisi 20 lira mı olsun yani?
App Store'dan indirin Google Play'den alın