• 17
    bu durum için kimse o zaman hata olarak görmüyordu.aslında duruma bakarsanız ben hala görmüyorum ki sebebini açıklamak isterim.o dönem takımdaki gruplaşmalar almış başını gitmişti.yani mircea lucescu ilk senesinde elde ettiği başarılarla kalbimizde taht kurmuş olmasına rağmen takımdan otorite olarak çok uzaktaydı.mario jardele yapılan eziyetleri hepimiz okuduk gördük bunlar bu dönemde yaşandı ve adam yaka paça gönderildi ülkeden.

    tam o sırada birdefatih terim adı geçince kimsenin hayır diyemeyeceği bir durumdu bu.

    ancak bunları lucescu'yu kötülemek için söylemiyorum.benim gönlümde hala dünyanın en iyi 3 teknik direktöründen birisidir.(diğerleri fatih terim vejose mourinho)

    mircea lucescu dönemi beşiktaş adınada mükemmel bir başarı olarak lanse edilsede 2. sezonunda beşiktaş'ta da gruplaşmalar yaşanmış ve bunun önüne geçemediği için lucescu gönderilmişti.

    yani olay aslında hocalarla alakalı değil.bizim ülkemizin insanıyla alakalı.maalesef eli sopalı bir hoca olmadığı sürece başarısızlığa mahkum bizim takımlarımız.çünkü türk futbolcusu profosyonellik adına en ufak bir mentaliteye sahip değil.sevmediği bir yabancıyı ya da genelleyelim bir futbolcuyu hemen takım içi gruplaşmalarla takımdan göndermek için çaba sarfeder.hele başındaki hoca buna herhangi bir müdahelede bulunmuyorsa fırsat bulunmuş demektir.

    takım içi hizipleşmeler bu ülkeye gelen hemen hemen tüm yabancı hocaların olayı idrak edemediğinden dolayı başarısızlığa itilmesine sebep olmuştur.işte mircea lucescu'da bu durumlardan dolayı gönderildi bizden.tabi arkasından gelen ismin bizim için efsane olan imparator fatih terim olunca hepimiz sildik bir anda mircea lucescu'yu.

    büyük hataydı bilmemneydi falan bunları geçelim.bu adam mükemmel bir teknik direktör.ancak burası türkiye.mükemmellikler hep alaşağı edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın