resim
Ceyhun Gülselam
Takım:Altay SK
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 215
    sene başında demiş, dinletememiştik. bugün geldiğimiz noktada bakıyorum da, zaman gene bizi haksız çıkarmamış.

    nedir ceyhun? boyu uzun bir orta saha oyuncusu. stoper kılıklı.

    galatasaray'a neden transfer edildi? yerli rotasyonu yerlerde sürünüyordu, bonservisi elindeydi, gençti..

    trabzonda'ki rolü neydi? öyle pek mühim bir rolü yoktu. 14-15. adamdı. skor avantajının ele geçirildiği maçlarda skoru muhafaza etmek için savunmanın önüne atılan; girdiği andaki skor, maç sonunda da aynıysa başarılı olarak addedilen bir adamdı.

    peki bu adamın şu ana dek, bu kadar az süre alması normal mi? normal değilse de, öyle çok anormal de değil. öyle vay efendim niye oynatılmıyor denilecek bir adam değil çünkü ceyhun.

    yani burda kızılması gereken ne ceyhun, ne de imparator. burda kızılması gereken, ceyhun'a, ceyhun'dan fazla anlam yükleyen duygusal, bilinçsiz taraftar.

    ceyhun bu arkadaşlar. ayhan'ın en kötü halinde bile tercih edilmeyen, edilmesi için de pek bir sebep bulunmayan alelade bir adam. 17-18. oyuncu. bu. bu yani. fazlası da olmayacak. trabzon'da da böyleydi. burda da böyle. yarın bir gün beşiktaş'a giderse, orda da aynısı olacak.

    demem o ki, artık bu çocuk üzerinden imparator'u görmekten vazgeçin. ceyhun'un şu anki konumundan mutsuz olduğunu zanmıyorum. siz de huzursuzlık çıkarmayın. çünkü huzur melo'da :( *
App Store'dan indirin Google Play'den alın