• 199
    galatasaray kariyerimde

    -3 sezon üst üste şampiyonluk, (son sezonumda playoff lara yedek kadromla çıktım o derece puan farkı vardı)
    -1 avrupa ligi yarı finali, (manchester citye çağlar birinci 118. dakikada köşede arkası dönük adama penaltı yaptırınca elendim)
    -1 şampiyonlar ligi çeyrek finali, (barcelonaya elendim ve bu konu hakkında konuşmak istemiyorum)
    -türkiye kupasında kayda değer bir başarım olmadan (üstüme gelmeyin)

    gibi birtakım olaylar yaşadım. takımla, başkanla, taraftarla hayvan gibi kaynaşmıştım yavşak taraftar 20 puan fark varken 9 kişi oynadığım maçta berabere bitince devastated olabiliyordu bazen ama olsun ben alıştırdım onları. ama türk futbolunun kısırlığı yeter ettirdi. arkadaş bu kadar kazma bir ırk olabilir mi ya. lan ülkeden zaten topçu çıkmıyor onu biliyorum da bütün dünyaya 50 tane scout yolladım kadroma layık 3 tane türk çıkmıyo ya 7 milyar insan içinde. uefa'da yarı final oynadığım gün gelmiş scout'um bana 0.5 yıldız ability'si olan 2 yıldız potentialı olan adam öneriyor "süper yıldız buldum hocu" diye. lan götoğlanı bi kadroma bak bi kafa tuttuğum takımlara bak getirdiğin adama bak insanda biraz utanma olur be. buldum diye gelme bari "abi malzeme bu" falan de başını öne eğ it oğlu it bunun için mi para veriyorum sana.

    neyse efendim çok geriliyorum sözümü noktalayım yavaş yavaş. bu kazmalıklarımızdan mütevellit ve malum ilk 11'deki yabancı kısıtlamasından ötürü sıkıldım vurdum kapıyı çıktım. ulan altyapıya canavar gibi tesis kurdum her bi s.kimi 20 olan youth coachlar getirdim 3. senenin sonunda türk olarak kadroma kattığım tek isim fc socheauxdan aldığım serdar gürler. bide federasyon tutmuş bana altyapında yetişcek şu kadar adam kadronda olcak diyo. siktir lan sen 18 takımın altyapısından 5 adam almazsın gelmiş benden istediğin şeye bak.

    bu tarz sinir harpleri yaşadıktan sonra kapadım oyunu napoliye geçtim iki sözüm de o itlere var.

    olm siz naptınız bu oyunun editörlerine de hiç bir coach gelmeyi kabul etmiyor? götüm gibi koçlara emanet etmişiniz şeker gibi takımı onları değiştirmek ne mümkün. mallık bende hiç bakmadan etmeden kovdum hepsini kazmaların şimdi top toplayıcı bile bulamıyorum. halledicem ama onu da physiolarım iyi oldu hiç değilse.

    ha physio demişken goran pandevin oyunda ikinci günde napoli reserves'le yaptığım maçın 3. dakikasında sakatlanıp 5 ay takımdan ayrı kalacak olduğunu belirtmemiştim dimi? yok belirtmemişim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın