• 35
    aslında nba gitmeden önce bologna kariyeri göz önüne alındığında bir yugo olarak takım arkadaşı manu ginobili'nin nba kariyerinin yanında bu kadar ezilmesi biraz yeteneklerine olan bakış açısını değiştirdi. ki koca nba kariyerinde adamın adı sadece adriana lima'yla olan ilişkisi hatırlanıyorsa bunda kendisinin de payı büyük.

    oyun kurucu olarak papaloukas ve planinic gibi uzun olmasının avantajını kullanmıştır hep. papaloukas kadar zeki olmadığı bir gerçek ama fiziksel olarak ve yetenekleri itibariyle çok kaliteli bir oyun kurucudur. şutu vardır, savunmayı kolay eksiltir. hucumda kendisinden beklenecek her şeyi yapabilir. genelde skorer oyunculara has bir özellik olarak bilinen patlayıcılık kendisinde mevcuttur. avrupaya döndüğünde önce real madrid'de sonra m.siena'da bunu gösterdiği maçlar olmuştur. ki geçen yılın çeyrek finalinde siena'nın olympiacos'a karşı verdiği onur mücadelesinde başrollerden birini oynamıştı.

    nba kariyeri onun hala avrupa basketbolu için bir değer olmasını değiştirmez en azından bologna günleri buna engel olur. şu an boştadır ve oyun kurucu arayan takımlara ilaç olabilir.

    edit: afrikalı uzun bolonga ile bologna'yı karıştırmışım tirabıl yüzüme vurdu sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın