• 11
    performansını beğenemeyeni de anlamadığım. ne bekliyorsunuz ben de onu çözemedim. selçuk trabzon'da da hagi değildi. selçuk burada daha ofansif oynuyor. aslında selçuk melo'nun oynadığı gibi geçen sene colman'ın arkasında oynuyordu genelde. ona rağmen burak ile iyi anlaşmaları ve burak'ın selçuk'un pas atacağı türden bir forvet olması da onu daha iyi gösterdi. daha iyi dediğim daha ofansif yani. burada selçuk'un koşu yoluna pas atacağı tek adam baros. baros da oynamıyor zaten ilk 11'de.

    ben ilk maçlarda da fark ettim. herkes selçuk'u gelecek hagi gibi paslar atacak, maçı alacak. diğer adamlar figüran olacak zannettiler. ama selçuk öyle bir oyuncu değil. hep insanların beklentisi. onun dışında selçuk yine duran toplarda farkını hissettirdi. yani selçuk açısından bakarsak ortada performans düşüklüğü yok. sadece taraftarın bilinçsizce oluşturduğu beklentiler var.

    bana göre selçuk şu anda takımda ortalama olarak en verimli ikinci oyuncu. birincisi ujfa. o yüzden ilk önce selçuk'u tanıması lazım taraftarın. ondan sonra götünden element uydurması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın