Türkiye Süper Lig 25.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Stadyumu
0 - 1
  • 132
    ne oynadığımızı biri bana izah edebilirse içimdeki muammalardan, ruhumun düştüğü karanlıklardan, kalp sıkışmalarımdan bir nebze belki arınabileceğim maçtır. sahi ne oynadık bugün? futbol, çayda çıra, yakar top? ortada herkesin topu şişirdiği çalçiriş bir oyun. bilmiyorum ki ne suç işledik bu eziyeti çekecek? nasıl bu hale geldi bu takım?
    daha ilk 10 dakikasında aslında sonucunu belli etmiştir. maç boyunca eskişehirspor top çevirdi biz izledik. oyuna müdahale etse hoca değişir diyorsun içinden ama boş haykırışlar. zaten o kadroyla çıkıyorsan ben birşey yapmamamızı beklersem ayıp ederim. ikinci harakiri denememizi yapıp ölmeyi başardık bu sefer. bu kadar da ısrar edilmez ki intihar etmekte ya. milyonlarca taraftarı olan galatasaray takımının eskişehirspor'dan kendi evinde yediği bu baskının bir izahı olabilir mi? hem de kör parmağın gözüne dercesine göz göre göre.
    bugün bir futbol oynanmadığı için sonuçta hiç şaşırtıcı olmamalı işte ama ah gelde şaşırma. oynadığımız oyunun ben adını bulamıyorum. şöyle bir sistem felsefeyle oynadık diyemiyorum ki. sistemsizliğin içinde korku tünelinde kalmışçasına bir karanlık. ve hiç ışık da yok insanı kurtulacağına inandıran.
App Store'dan indirin Google Play'den alın