• 11
    objektiflikle ve takimi ezdirmekle ne kastedildigini anlamadim. beklenti ne? engin baytar kafa atmis. hayir kafa atmadi mi demek gerekiyor ya da kafa atti ama sorun ne diye kampanya yurutmek mi?

    ya da ayhan efendi kendini yere terbiyesizce atip sonra sirittiginda alkis tutmak mi gerekiyor?

    bunlar galatasaray'a zarar vermiyor, ama engin yapmamaliydi, ayhan'in yaptigi ayipti demek galatasaray'i ezdirmek anlamina geliyor demek. peki!

    (bu arada elmander'e bir sey diyemiyorum zira kazayla bastigi kanaatindeyim. ama takima zarar verdigi de acik.)

    bu arada ayhan efendi bir dahaki sefere rakip ceza sahasi icinde ya da civarinda faul olan/olmayan arasi bir pozisyonda duserse, frikik/penalti verilmezse, kendini attigi gerekcesiyle sari/kirmizi kart gorurse galatasaray'i ezdirmek/objektiflik konusunda bugun ders veren arkadaslarin hakeme kufrederken girdikleri enrtyleri de gulumseyerek okuruz artik.

    futbolcularin yaptiklari terbiyesizliklere, hadi en hafifinden hatalara karsi cikmak baska bir seydir, kulube/takima sahip cikmak bambaska bir sey.

    kimsenin elinde galatasaray sevgisini olcme cihazi oldugunu zannetmiyorum.

    engin, ayhan ve elmander'in yaptiklari takima zarar vermistir, objektif olarak da subjektif olarak da bu boyledir.

    ama galatasaray taraftarlarindan her ofsayt, tac, dusme, kalkma, kendini atma, sari, kirmizi kartlar, elle oynama, smac golleri atma gibi pozisyonlarda,,, neyse her konuda itiraz eden, futbolcularini desteklemek icin camurlasan, aglayan zirlayan ezik fenerbahceli tavri beklemek ise ayiptir, ve kanimca, en az engin, ayhan ve elmander'in yaptiklari kadar galatasarayimiza zarar vermek olacaktir.

    ha sozlukte kahvehane ortami futbol tartismasi yapmak isteyen varsa tabii ki haklaridir, eglenerek okuruz. iyi sanslar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın