resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 752
    haftalardır o kadar çok konuşuldu ki, her maç izlerken nazar değecek diye ödüm kopuyor. hata yapmıştır, yapacaktır da.. varsın semih yapsın hatayı ; servet, gökhan zan da hata yapıyordu hemde istisnasız her hafta.

    alt yapımızdan çıkıp ilk 11'e giren takır takır da oynayan futbolcuyu elbette sahipleneceğiz, destekleyeceğiz. gündeme gelmesi de çok doğal ama artık azalarak bitsin. çünkü bu saatten sonra semih için baskı unsuru olacak. ilk maç konuşuldu, ikinci maç kabul tebrik edersin, sözleşme yenilendi hepsi çok güzel ama her maç öncesi gözleri semih'e yönlendirmek futbolcuyu yıpratır, baskı altında bırakır.

    işin içinde lig tv de olunca iyiniyet konusunda şüphelerim oluşuyor. kendilerine malzeme çıkarma derdindeler gibime geliyor. elbette fatih terim yedirmez futbolcusunu yaptığı hatasını canlı yayında konuşup yem yapmaz çakallara.. ama yine de olası bir hatasıyla kaybedilen maçtan sonra yerden yere vurulucak, her zaman ki gibi futbolcuyu kazanma değil kaybetmek için çaba sarfedilecek futbol basını tarafından.

    çok iyi olacak, hepimiz eminiz ve bunu istiyoruz ama olayı tam olarak futbol kültürü gelişmemiş bir ülkede, gencecik bir futbolcunun psikolojisini düşünerek de hareket etmek iki tarafın da çıkarına olacağı kanısındayım. uzun yıllar keyifle izleyelim semih'i, alt yapımız artık anadolu kulüplerine değil bize hizmet etsin.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın