• 187
    sezon başlarken hiç futbolcu transferi yapmadım. asistan koçu, doktoru, scout ekibini yani tüm personelleri değiştirdim. kaleci antrenörü olarak harald schumacher'i mutlaka getirin muslera'daki yükselişi göreceksiniz. 4-4-2 diamond taktiğiyle oynuyorum tabi ki oyunu geniş oyna, kanatlara yay, kısa pas yap gibi seçenekleri oyun stilinize göre ayarlayabilirsiniz. zorlu deplasman maçlarında 4-1-4-1 katı ve kontra atak yapıp oynuyorum ki inter'i 1-3 yenmişliğim var. riera'da sağolsun 2 penaltı kaçırdı o maçta.

    ilk yılımda 68 puanla lig ikincisi oldum ama play-offlarda 2 puan farkla şampiyon oldum. türkiye kupasında antalyaspor'la 5-5 berabere kaldım nasıl oldu bende anlamadım ama penaltılarda elendim yarı finalde.

    ertesi seneye lacina traore'yi 8m euro'ya kuban'dan transfer ettim sezon sonuna kadar 20 gol 15 asist yaptı. okay yokuşlu'yu amc olarak aldım forvet arkasında 11 gol 16 asist yaptı. kayseri'den 9m euro'ya zor aldım. hasan ali kaldırım'ı sakın kaçırmayın 3.9m euro'ya transfer ettim. ayrıca kiralıklardan bir tek pino'yu kadroda tuttum. kazım'la sağ kanatta iyi götürüyorlar. ancak hala tam olarak ortasaha sağ oyuncusu yok kadromda. sol orta olarak da hedefim felipe gutierrez olmazsa royston drenthe, malum riera yaşlanıyor. sizin bildiğiniz 'mr' oyuncuları varsa pm'lerinizi bekliyorum. türk olarak volkan şen bu kalıba uygun ama trabzon'la aramda pazarlık sıkıntısı çıktı 6m euro'ya tamam dedikleri oyuncuya şimdi 15m euro diyorlar.

    2012-2013 senesini 85 puanla lider tamamladım play-off'larda da rahat şampiyon oldum. çeyrek finalde inter'i eledikten sonra arsenal'le karşılaştım ama elendim.

    hala antrenman konusunda sıkıntılarım var tam olarak çözebilmiş değilim. bana yardımcı olabilecek sözlük yazarlarına minnettar olurum.

    bu arada personellerinize önem verin, eğitim şart.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın