• 185
    galatasaray ile oynayacaklara birkaç ufak tavsiye:

    * riera ve eboue' yi ilk sezon oynatın ve yaz transfer döneminde elden çıkarın. buradan gelen peşin para transferler için çok iyi bir kaynak oluyor.

    * milan baros, servet çetin, gökhan zan, aydın yılmaz ve elmander' i oyunu açar açmaz satın. elmander' de büyük ihtimalle kiralık formülü oluyor ama 2. sezonda rahatça satılıyor. baros hariç diğerlerinde istenen bonservisi düşük tutun.

    * stopere mahmut tekdemir' i alın. forvet içinse ilk sezon için bony wilfried (sezon sonu okutun) ve erick torres i affetmeyin. 2. sezon da vaclav kadlec, carlos fierro (free), samed yeşil (free) hücum hattına mutlaka alınması gerekenler.

    * serdar aziz' i sezon sonu free almayan bizden değildir. sinan bolat' ı da 2. sezonun sonunda free alabilirsiniz.

    * milan badelj, ruben yttergård jenssen, kara, emre can (kiralık), tolga ciğerci (kiralık). bunları alın. milan badelj pahalı gelebilir ama ilk sezon bitince leş kargası gibi kapından ayrılmıyorlar ve sadece onun satışından elde edilecek gelirle bu 5 orta saha için ödenen parayı çıkartıyorsunuz.

    * melo' nun sözleşmeyi feshedin. hayvan gibi maaşı var..

    * scoutlarınızı afrikaya salın 50-150 k arasına über regen adamlar buluyorsunuz.

    * eboue nin yerine sime vrsaljko ya da vitoria dan romario yu affetmeyin. serdar gürler ilk sezon amr/aml için iyi bir alternatif . atila turan' ı ise 2. sezon sol beke alın.

    * scoutlarınızın raporlarına bakın. arada über adamların size gelebileceğini öğrenebiliyorsunuz. örn: marc-andre ter stegen ( 2. sezonda 30 milyon euro ya aldık)

    * yerli futbolcu sorunu olduğu için regenleri iyi takip edin. arada türkiye u-19 a göz gezdirin.

    şimdi tasavvuf edebiyatı dersine gidiyorum. bir ara editlicem
App Store'dan indirin Google Play'den alın