resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 605
    beşiktaş taraftarının şerefsizliği yüzünden harcanmayacak futbolcudur. pet şişe çakmak vs gelmiştir. abartılı bulan varsa gelsin, iki pet şişe 5 çakmak 10 bozuk para atayım kendisine önce neresini tutuyor bi görsün. buraya kadar arkasındayız oyuncumuzun.

    ammaaaaa........ ben tiksiniyorum kardeşim olur olmaz kendini yere atıp, sakatlanma ayağına oyunu soğutan futbolcudan, hele ki durum berabere filansa. futbol zevkimin içine ediyor, ne başka takımda, ne kendi takımımda tahammül edemiyorum. bu isterse babamın oğlu olsun, isterse ben futbolcu yapmış olayım, evdeysem, kanalı değiştiriyorum böyle bir oyunuc varsa sahada, çünkü biliyorum ki o maçtan hayır gelmeyecek.

    tam atak başlıyor, paat bi düdük, ya da top ayağında olan oyuncu direk taca vuruyor topu. bir bakıyorsun beyzadenin biri yerde yatıyor. sağlık görevlileri geliyor, 2 dakika oyun duruyor, dışarı alınıyor, taç kullanılır kullanılmaz hooop içeri koşuyor, aynı şeyi 2-3 kez yapıyor. ben seyredemiyorum öyle maçı, türk filmi seyrediyorum, bayıyor beni, stadda isem verdiğim parayı haram ediyorum. ben oraya oyunu seyretmeye geliyorum, sen bunu engelliyorsun arkadaş, paramı gaspediyorsun. (gerçekten sakatlananlar ayrı tabi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın