• 20
    yumuşak bilekleri ve her mesafeden şutu olması onun tüm eksiklerine rağmen galatasaray'a transfer olmasını sağladı. 2.14 boyunda ama ürkekliği ve zayıflığı bunu avantaja çevirmesini engelliyor.

    aslında kendisine yapılan eleştiriler kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. ama ondan beklentiler takımı daha üst seviyeye çıkaracak, takımda 1. opsiyon pivot olursa hayal kırıklığımızı şimdiden yaşayalım, çünkü sertaç böyle bir oyuncu değil.

    sertaç'ın oyun itibariyle en büyük eksiği sırtı dönük oyunu. ayaklarını yaşına oranla yavaş olduğunu düşünürsek mutlaka pivot fandımentılını geliştirmeli. fiziksel olarak mevcut eksiklerini üzerine gitmeli. pivot özelliklerini ne kadar geliştirirse kendisini o kadar farklılaştırır çünkü elinde dış şut gibi muhteşem bir silahı var.

    top elindeyken özgüven eksikliği yok ama ne zaman ki potaya yaklaşıyor yapabileceklerini yapamıyor. tofaş onun adına gidebileceği en iyi yerlerden biri. çok iyi ve planlı bir takım. takımda kendisine öğreticilik yapabilecek zuza-rusic gibi isimler var. umarım bir an önce istediğimiz seviyeye gelir ve biz de bundan 5 sene evvel f.ülker'in yaptığı gibi* jenerasyonun en iyi pota altını takımımızda toplamış oluruz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın