• 3
    şampiyon olduğumuz 2005-2006 sezonundan sonra yerli kalitemiz çok iyi olmasına rağmen 2006 dünya kupasına katılamayışımız(playofflarda isviçre) ve 2010-2011 sezonunda yerli kalitemiz çok kötü olmasına ve çok kötü bir sezon geçirmemize rağmen 2012 avrupa şampiyonasına playofflardan katılamamız bu tezin yalan olduğunu ortaya koymakta. demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. çok iyi yerlilerin varken ve şampiyon olmuşken de katılamıyosun, çok kötü yerlilerin varken ve çok kötü bi sezon geçirmişken de. hatta ikisinde de aynı yerde eleniyosun. yine bizim jenerasyonumuzun çok iyi olduğu 98 yılında da gruplarda belçikanın ardından üçüncü olmuştuk.

    galatasarayın büyüklüğü diye laf anlatmayayım ama. biz bu ülkenin en köklü ve şimdiye kadar altyapısını en çok besleyen kulübüyüz. bizim kötü olmamız milli takıma da illaki yansır. fakat salt bizden kaynaklanmaz bu durum.

    dediğim gibi, ülke bir kere 3 turnuvadan birine anca katılıyor. bu genel futbol algısı ile ilgili bir durum. bir türlğü oturtamadığımız ve kimsenin nerede olduğunu bilmediği bir futbolumuz var. ama bunu futbol özelinde değil, bir türkiye gerçeği olarak kabul ediyorum da ben*, şimdi galatasaray ile milli takım değerlendirmesinde bunu açmayayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın