• 143
    nba diyince akla gelen bir kaç kişiden biridir bu ülkede kendisi.

    kendisi için bir yanlış anlamayı düzeltmek gerekiyor. bir çok defa da bunu konuştuk kendisi ile. nisan mayıs aylarında galatasaray taraftarı üzerine çok gitti. sırf "gs el'e hazır değil" dedi diye. oysa orada sorulan soru farklıydı, verilen yanıt da bu yüzden farklıydı. kaan'a sorulan soru "galatasaray'ı el'e alırlarmı?" sorusuydu. o da "hayır kalamaz, gs şu an oranın takımı değil" dedi. ama el'in gs'a a lisansı verip veremeyeceğine dair sorulan bir soruya yanıttı. yoksa bros basketin oynadığı ligde banvit bjk'da oynar. nitekim kaan haklı çıktı bize a lisans vermediler elemelerden geldik. (şahsi görüşüm bu seyirci duruşu devam ederse bu takıma seneye direk a lisans verirler artık).

    öte yandan jaka lakoviç transferi olduğunda bu transferin galatasaray'ın kimliğine uygun bir transfer olmadığını söyledi. ki o zamanlar bende bu görüşteydim. jaka el elemelerinde, ardından prokom deplasmanında 6/7 atınca gene kaan'a yüklendiler şimdiyse aynı kişiler ya jaka ne iş yapar bu takımdaya kadar geldiler.

    sonuç olarak medya dünyasında kimseye yaranmaya çalışmayan kendine ait görüşlerini kendi üslubunca söyleyen ve galatasaray'lı olan biridir kaan. turgay demirel'i eleştirmesi yüzünden 2010 dünya şampiyonasında ntv'de maç anlatımında yorumcu olarak çalışamamıştır kendisi. ntv bu anlamda ona buna yaranmak konusunda işin kompedanı olduğundan anında dünya şampiyonası boyunca kaan'ı salondan izole etmiştir. ki ntv, nba maçlarının yayınını yayınlamayı bırakınca ntv ile iş akdi de sona ermiştir.

    genel olarak kaan kural gibi adamları yermek yerine ona sahip çıkmamız gerekir. ben galatasaray yararına fülker -a.efes yararına konuşan değil tarafsız "kendince" doğruları konuşan insanları görmek istiyorum tv'larda ve kaan kural bu tanıma uyan insanlardan birisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın