• 141
    kendisi yıllar önce bir röportajda "mevzubahis nba ise benim bilgim murat murathanoğlu'nun bilgisinin yanında çöldeki kum tanesi kalır" minvalinde bir laf etmişti*.

    ayrıca, başka bir dolu sebebin yanında sanırım bilinçaltımda spor dallarına ilişkin en abuk sabuk bilgilere merak sarma alışkanlığımdan vazgeçmem yolunda karşıma çıkmış olan bir örnektir diye düşünüyordum kendisi hakkında, sonun bu adam gibi olmasın be adam diye*.

    derken geçen sene 2010 dünya basketbol şampiyonası sırasında yakından bir gördüm ki tüm endişelerimin haksızlığı kanıtlandı. ben ki sağolsunlar tüm arkadaşlarımın "abi göstermiyorsun valla hiç kilonu" teşvik ve gazlarıyla 116 kiloya erişmiş bir insan evladıyım, son yıllarda kimsenin yanında o denli ufak kaldığımı hatırlamıyorum.

    ekleme: murat murathanoğlu'na dair söyledikleri şüphesiz ki nba konusunda hayli geniş bilgi dağarcığına sahip olduğu gerçeğini değiştirmez. tam tersine azıcık çaba ve oradan buradan duyduklarıyla uzman kesilenlere karşılık mütevazılığını övmek amaçlı yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın