*

  • 43
    barselona maçında açtığımız pankart. abdi ipekçi'deki maçta. ilk eurolig sezonumuzda. *

    lan ben de taşak yapılıyor içerde, millet eğleniyor falan diye girmedim bir kere bile şu başlığa sabahan beri. herkes övüyor diye girmedim. puahahha bildiğin tartışma çıkmış kılıçlar çekilmiş kalkanlar kalkmış.

    beyler indirin kalkanları. allah aşkına indirin la. ya da her kalkanı sokacak delik aramayın. şu pankartın da bulunduğu toplamda 200 pankart, dünyaya servis edildi biliyo musunuz siz 17 kasım akşamından sonra? euroleague haberlerinin geçtiği her yerde, her blogda, her forumda o resim konuldu lan. o resim olmasa 199 tane pankart olacaktı ve en önemlisi orası boş kalacaktı. okey lets go olmasaydı 198. pikaçu olmasa 197. e bitti? ne kaldı? la amınoyim o zaman nerde taraftarın muhteşemliği. ben dün face listemde en az 20 kişinin o fotoğprafı paylaştığını gördüm. mesela galatasaray basketbol sayfası var. maçı tanıtırken o fotoğrafı kullanmış. o sayfaya 100 bin kişi üye. 100 bin kişinin sayfasına servis oldu o resim. 100 bin kişi "ulan muhteşem be" dedi. bak bunlar en basitleri. galatasaray orgda falan da çıkmıştır. euroleague sitesinde de çıkmıştır muhtemelen bakmadım.

    abi övünüyosunuz taraftar muhteşemdi, bilmemneydi diye. lan kaç taneniz "muhteşem ali sami yen, muhteşem taraftar" diye not düşerek yüzlerce meşalenin yandığı sami yen resmini paylaşmadınız sosyal bi alanda? kaç kişiniz bahsetmediniz? e meşalenin anlamı ne amk? yaktıktan sonra götümüze mi sokuyoruz zevkine. yoo? görsel şölenin yanında ateşli bi taraftar olduğumuzu göstermek için di mi? açıklim mi illa amk. görsel şölen. o meşaleli ali sami yen fotosu yüzünden "bizim stat cehennemdi olm" diye hava atıyosun.

    ses bombası olayına hiç girmiyorum. bu adamlar muhtemelen partizan ve pana tribünlerine gözleri kamaşmış bakıyodur. of ne korkutucu falan diyolardır her ses bombasından sonra. olm o pankartlar sayesinde diyeceksin ki asıl, gate 13 ne amınaki? partizan taraftarı kim? al şu resmi görüyo musun? biz böyle bi atmosfer oluşturduk, avrupanın en iyi basketçisi "anamızı sikiyolardı az daha böyle şey görmedim" diye açıklama yaptı diyeceksin.

    dersin sen dersin. ama sonra da de ki "yalnız hiç yakıştıramadığım bişe vardı. barcaya kocamız demişiz" allah iyliğini versin emi.

    ben gidiyorum. sinirlendim amk.

    ekleme: koca karı muhabbetine genel manada karşı olanlara diyeceğim bişe yok. barcaya kaç defa koyduk ki diyenlere lafım.
    yazıdan bi süre sonra ekleme2: beyler çok sinirlendim mazur görün. o yüzden 5 dakikada yazdığım bu asabiyet dolu yazıyı paylaştım. yorucu bi üslup olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın