• 40
    şimdi bu kadar laf dönünce bu pankart üzerine, yüzde 90'ı da size yönelince o lafların; bir yerde cevap verme zorunluluğu doğuyor. en azından benim için öyle oluyor.

    maçı televizyondan izledim ve şöyle söyleyeyim oraya gidip tezahürat yapan, o koreografiyi hazırlayan herkesin eline ağzına sağlık, bu sezonli en iyi tribün performansıydı net.

    pankarta gelince, 200 tane pankartla beraber açılmış bu pankart, ne düşündüğümü söyledim zaten öncesinde. * niteliğine laf söylersin bu kadar sert olmaya gerek var mıydı diye, hak veririm ciddiye alırım. benim yazdığımı düzgün eleştirenlere de bir şey demiyorum eyvallah da, adamın biri barcalı muhabbeti yapmış, öbürü fenerli. komik. barça kim amk bana ne barca'dan? biri bu pankartı eleştiren ahmaktır diyor, öbürü tribüncü hikayesi anlatıyor, sen kimsin ayağı çekiyor. hayır, ben aklınız sikinizde desem, aşağı yukarı aynı tepkiyi vermiş olacağım, kötü olacağız sonra. olay pankart üzerinden dönmüyor çünkü, pankartın savunması bireylere saldırı şeklinde gerçekleşiyor.

    neyse devam edelim , şimdi başlık ne? barcelona regal maçında yapılan koreografi değil di mi ? bak yukarda ne yazıyor, bir tane pankart yazıyor. dolayısıyla buraya gelip 200 tane pankart açılmış helal olsun demek ne kadar salakçaysa, bi tane pankarta kaynıyosunuz demek de o kadar salakça.

    bir diğer konu, bir şeyi eleştirmek için illa da bir öneri getirmeniz gerekmiyor, orada da sıkıntımız var toplum olarak. 'daha iyisini yap da görelim amk' diye bir savunma var halk arasında. ben elitist(!) olduğum için etrafımda dönmüyor tabi pek bu muhabbetler, o yüzden uzaktan takip ediyorum biraz. neyse ne diyorduk, bir şeyi eleştirmek için alternatifini üretmeniz gerekmiyor. beğenmediğini söyleme hakkına sahip sanırım herkes. bunun bilincinde olup, bu kadar dengesiz * tepkinin arasında mesaj atıp olayı bire bir tartışan arkadaşlar da var benimle. misal, lemmy fan geldi abi öyle demişsin ama şöyle bir şey var ondan öyle oldu diye. gayet seviyeli konuştuk anlaştık adamla, en ufak bir art niyetim olmadığını da anladı zaten. dolayısıyla buraya gelip kaynamakla bir şey çözülmüyor.

    ha pankart mı? olmasa daha iyiydi, niye sevmediğimi de söyledim zaten. tekrar ediyorum tepkim sadece bu pankarta, bence gereksiz. geyiğine yapıldı diyorsan da eyvallah derim saygı duyarım, düşüncelerimi değiştirmez.

    bütün o görseli hazırlayaların eline sağlık, ben sadece fikrimi söylüyorum yapan insanlar da kişisel algılamazlar bunu eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın