• 34
    arkadaş ne barcelona'ymış be. bitmedi gitti şu aşkınız. yapılan eleştirileri okuyorum , elle tutulur bir tane eleştiri yok. real'i 2-0'dan 3-2 yenince açılırdı ama barcelona'ya açılmaz. arif'in kaleciyi içeri soktuğu , bize karşı 9 kişi noucamp'da anca beraberlik koparabilen, ofsayttan attığı golle zor eleyebilen takım barcelona değil miydi ? merak etmeyin çok iyi tanıyorlardır onlar bizi , bizim zanettiğimizden çok çok daha iyi. ayrıca bunu yazmak için geçmişte barcelona'yı yenmeye de gerek yok. iddiadır bu , kendine güvendir bir yerde.

    pankart türkçe imiş , barcelona oyuncuları ne anlayacakmış. manchester ibnesi kolla kendini derken alex ferguson ana dili gibi türkçe biliyordu zaten. pankart illa barcelona'lı oyuncular üzerinde etki göstersin diye yapılmış olmayabilir pek ala. kendi oyuncunu ateşlemek , kendi taraftarına inanç aşılamak için yapılmış olabilir.

    bir de karı koca mevzusu var ki ona girmeye gerek bile yok sanırım. hani örnek vermeye kalksam sabahı bulur bitmesi. seksist bakış açısına karşı çıkacağım diyorsak , hedef alınacak en son şey bu pankarttır. nonda gol atınca fener'in kocası diye anons edilecek duruma gelmiştik bir ara.

    velhasıl ; galatasaray basketbolunun en özel gecelerinden birinde * , takım müthiş oynamışken , taraftar tarih yazmışken , uni görselliğin dibine vurmuşken * bu kadar basit bir şeye takılmak büyük başarı. hani kimse umursamasa bile , size yazık. zevk almak varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın