• 104
    7 ay önce söylediği bir söz için şimdi eleştirilen yazar. bu eleştirisinin sebebi de moderatör olması.

    yani bu yeni gelen arkadaşları eleştirmeyelim, kırılmasınlar, darılmasınlar diye uğraşıyoruz da kendileri resmen aranıyor. türk argosunda bu duruma cuk oturan ibare budur 'aranmak'

    kardeşim bir kere buradaki her mod en en en evvela yazardır. yani istediğini düşündüğünü yazar, yazabilir. moderatör oldu diye istediği şekilde yazamayacaksa sokarlar öyle modluğa.

    ayrıca 7 ay geçmiş yahu. o zamanki konjonktür neydi, atmosfer nasıldı neden böyle bir yorumda bulundu.

    seçim öncesi birbirini yerin dibine sokan siyasetçilerin o dönemde söylediklerini şimdi alakasız bir zamanda koyun önünüze. kan davası çıkar.

    demem o ki, 4. nesil yazarların soğutulmasını ne kadar istemiyorsak, moderatörlerin soğutulmasını da o derece istemiyoruz. zaten bir avuç mod var, daha önce forumlarda modluk yapmış biri olarak ne menem lanet birşey olduğunu da biliyorum. aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık, kimseye yaranamazlar. bir de böyle her yazdıklarından sonra mod bu nasıl böyle şey yazar diye baskı altına alınırlarsa vah ki ne vah..

    edit: işbu entrye sebep entryi yazan balon433 arkadaşımız entarisini silince kadük kaldı entryi. ama ben silmeyeceğim okusunlar belki bir şeyler kaparlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın