2011-12 EuroLeague 5.Hafta Maçı
20:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
66 - 70
  • 35
    özlediğimiz hafta içi avrupa maçı heyecanını yaşıyoruz yine.

    bu duyguyu bizlere tekrar yaşatan yenilmez armada, bununla kalmayıp içimize kazanma umudunu da serpiştirmiş durumda. akşam kazanamayabiliriz, işler umduğumuz gibi de gitmeyebilir; ama salonu dolduracak 12 bin taraftarın her biri şundan emin ki bu takım kazanmak için ruhunu yine ortaya koyacak, yine son topa kadar mücadele edecek. aslında bir taraftarın, gönül verdiği takımından beklediği ilk şey de bu olsa gerek.

    rakip; 2010 euroleague şampiyonu olan, 2011'de sezonu şampiyon tamamlayan panathinaikos'a çeyrek final playoff serisinde mağlup olan fakat ispanya ligi ve ispanya kupası şampiyonluğunu kazanarak duble yapan barcelona. bu sezon ise grupta oynadıkları 4 maçı da kazanırken rakip potaya ortalama 89.8 sayı gönderdiler. bu rakam da kendilerini euroleague'de maç başına en çok sayı atan takım yapıyor. ayrıca 66.3 sayı ile de maç başına en az sayı yiyen ekibi konumundalar.

    genel tablonun ışığında bu maçı kazanmamız zor gözükse de ortaya koyacağımız mücadeleci oyun, tribün olarak yaratacağımız atmosfer ile kaybederken kazanağımızdan şüphem yok. bu geceki zor sınavı takımımız ile birlikte taraftar olarak da bizim vereceğimizden ötürü farkın aleyhimize açılmaya başlaması durumunda bile susmamak, desteği sürdürmek en önemlisi.

    (bkz: geliyoruz zincirleri kıra kıra hey)
App Store'dan indirin Google Play'den alın