• 309
    abi fenerbahçeli olur istemeyiz galatasaraylı olur istemezler tuttuğu oynadığı çalıştırdığı takımla öne çıkmamış olur "kariyeri ney la bunun" deriz tamam deriz kimseyle bağlantısı olmasın kariyerine dibimiz düşsün bu sefer de "ülkeyi tanımıyo g.toğlanı milli takımı mı yöneticek" olur, milliyetçi olur faşo deriz dindar olur "kadrolaşıyorlar" deriz.

    kim gelsin abi şu takımın başına allahını seven bi anlatsın bana tam olarak beklenen nedir.

    abdullah avcının dininden bize ne abi kurbanda dana kesip hacca gitsin veya haftasonu evinde kedi kessin şeytana tapsın üzerinde adolf hitler dövmesi olsun che guevaranın günlüğünü kutsal kitap diye okusun beni ne ilgilendirir abi bana ne size ne ulan?

    ben takımın sahadaki oyununa belli bir sistemimiz var mı bir sonraki iki sonraki turnuva için ümit vaadeden en ufak bir gelişme var mı ona bakarım. ömer topraka gökhan töreye sinan bolata bakarım bunların emre belözoğluyla sabri sarıoğluyla arda turanla takım olmalarını isterim.

    ha bunlar da olmadığı için şenol güneş, ersun yanal gibi hakikaten gelecek vaadeden isimler g.tlerine teneke bağlandıktan sonra milli takıma olan ilgim minimum düzeydedir. o kadar minimum ki, sadece iddaa ganyanları ve galatasaray futbol takımı oyuncularının sakatlanıp sakatlanmayacağı ilgilendirir beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın