• 295
    hep 2000 uefa kupasının etkilerinden konuşageldik. 2002 dünya 3.'lüğünün uefa kadrosu olması gerçeğinin fenerbahçe camiası üzerindeki etkisi daha az konuşuldu. fenerbahçe 2003 konfederasyon kupası'nda başarılı olan kadroyu toplamaya çalıştı. ersun yanal döneminde aziz yıldırım'ın milli takım'da galatasaraylı olmayan bir ilk 11 hedefinin gerçekleştiği konuşulmuştu.

    "işin en üzücü ve bıktırıcı yanı da bu konuyu berbat bir fb-gs çekişmesine dönüştürmeyi başarmış olmamız" diye yazmış ahmet çakır. bence doğru bir tespit değil. günlerdir kamuoyunda sanki volkan demirel fenerbahçeli olduğu için protesto edilmiş gibi yansıtılıyor. unutulmasın ki 7 ekim 2011 türkiye almanya maçında tüm oyuncular tribüne çağrıldı. bence hırvatistan maçındaki temel sorun fenerbahçeli futbolcuların milli takıma katkı verememelerinin artık bardağı taşırmış olmasıdır. gökhan gönül, emre belözoğlu ve volkan demirel üçlüsü çok kötü oynadı.

    anlayın ey türk spor basını; şike soruşturması nedeniyle bu adamlar tedirgin. küme düşünce ne yapacaklarını bilmiyorlar. fazla fenerbahçeli davrandılar son aylarda. fazla angaje oldular şike soruşturmasına. ama ısrarla milli takımda oynatılıyorlar, mehmet topuz, bekir irtegün değil bu adamlar çağrılıyor hep.

    edit: konfederasyon kupası 2003 olarak düzeltildi. uyarısı için bayrak adam'a teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın