• 5
    milli takım'ın yönetici kadrosu sebebiyle en ufak bir ışık gözükmeyen bir maç olarak tarihe geçecektir.

    11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçı'nda durum 0-2 olunca, her halde hoca şimdi 2 forvet birden oyuna alır derken milli takım hocaları bunu dahi yapamamış maçın 0-3 olarak bitmesine sebebiyet vermiştir.

    0-3 den maçı çevirmek bu güzel oyunda mümkündür. tarihte defalarca örneği görülmüştür. ancak türk futbol'unun temel eğitim, alt yapı ve üst yapı bozuklukları sebebiyle tek çözüm gaz vermek ve inandırmak olduğundan milli takım hocaları ise bunun tam tersine açıklama yaptıkları ve tek oyun planları defansif disiplin üzerine kurulduğundan maçın sonucu yine hüsran olacaktır.

    federasyon tazminat korkusundan hocayı gönderememektedir. bu maça özel tazminatın arkasından dolanmak için bir yerli hoca hiddink'in yardımcısı olarak kağıt üzerinde atansa ( örneğin mustafa denizli) ve onu acilen hırvatistan'a gönderseler, yine benim içimde bir ümit ışığı olur, ikinci bir 3-0 sonrası 5-0'lık galibiyet olur mu? diye düşünürdüm. bu şok karar sonrası oyuncular bile hizaya gelirdi. belki sonuç değişmezdi ancak milli takım oyuncuları sahada rezil bir oyun oynamazdı.

    ancak federasyon spor dışı işlerle meşgul olduğundan böyle bir durum da yok.

    sorunu gören ve çözen insanlar; yönetimlere gelmediği sürece bu işler maalesef böyle gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın