• 524
    bugün izlediğimiz real madrid bana göre gördüğüm en iyi real madrid takımı. los galaktikoslu kadrolarını da seyretmiş birisi olarak bu dönemki real madrid en iyisi. neden en iyisi?

    çünkü futbolu inanılmaz derecede hızlı oynuyorlar. kafalarında tek düşünce var. o da gol atmak.

    öne geçtikten sonra asla skoru koruma moduna geçmiyorlar. rakibi yere düşürdükleri zaman vurmaya devam ediyorlar. 5 attılarsa 6 ve 7. golü atmak için ilk golü attıkları kadar çaba sarfediyorlar. öyle ki 5-0'lık maçta 90. dakikasında depar atan real madrid'li futbolcular görebilirsiniz.

    topu eveleyip gevelemiyorlar. tak tak hızlı ve seri paslarla gol pozisyonuna giriyorlar. seyrederken insan yoruluyor ama onlar yorulmuyor.

    müthiş tempo yapıyorlar, inanılmaz fizik-kondisyona sahipler.

    tüm bunları bireysel olarak değil takım olgusu içinde yapıyorlar. işte bu yüzden izlediklerimin en iyisi diyorum. birkaç nokta takviyeyle mükemmel ötesi olacaklardır.

    şimdi gereken değeri ve saygıyı görmemesinin nedeni ise yüzyılın en iyi performansına sahip olan barcelona'dır. eğer barcelona uzay futbolu oynamasaydı real madrid'e herkes daha fazla saygı gösterirdi, daha fazla el üstünde tutulurdu.

    bir barcelona sempatizanı olarak hakkını vermem gerekiyor. buradan mourinho ve takımını tebrik ediyorum. cidden çok keyif veriyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın