• 168
    iki sezondur fenerbahçe, trabzonspor ve beşiktaş maçlarımı allem edip kallem edip 1 haftaya sıkıştıran anasını s.ktiğimin oyunudur. 2011-2012 sezonunda tutup haftaiçine sıkıştırılmış olan haftayı da katmak suretiyle bu üç maçı sıkıştırdı ananı s.keyim dedim sineye çektim. geldik 2012-2013 sezonuna fikstürü açtım baktım trabzonspor ve fenerbahçe maçları tabii ki gene peş peşe ama beşiktaş maçım sezonun ilk maçı olduğu için kafam rahat bu sefer peş peşe değiller... diyordum ki bu yapay zekasına soktuğumun oyunu tuttu avrupa liginde beni beşiktaşla eşleştirip hangi haftaya maç koydu dersiniz? evet evet doğru bildiniz. fikstürümün yeni hali beşiktaş deplasmanı, kadıköy deplasmanı, tt arenada beşiktaş maçı ve trabzonspor deplasmanı olarak şekillenmişti.

    sezonun 15. haftası 1 aylığına afrika kupasına gidip son final maçında sakatlanan wilfried'in 34. hafta light traininglere başlamamış olmasından falan hiç bahsetmiyorum bak.

    ulan bir kadıköy deplasmanım var ki başlıca hikaye. türlü türlü cenabetlikler sayesinde 30 kişilik kadromdan 16 kişiyi toparlayıp s.ktiroldum gittim kodumun yerine ilk yarı 10 ikinci yarı 9 kişi kaldım yan toptan gol yedim 1-0 yenildim maç sonu ne göreyim? "fans are devastated*" diye bir mail. g.toğlanlarına bak takımın haline oyuna bakmayıp bi de yıkılıyorlar sözlük ya.

    yemin ederim kendimi siktirtecek oyun bana sonunda bak diyorum sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın