2011-12 Türkiye Basketbol Süper Ligi 5.Hafta Maçı
17:30 Abdi İpekçi Spor Salonu
61 - 69
  • 23
    ligdeki 4. karşılaşmalar itibari ile en az sayı yiyen 2 takımın karşı karşıya geleceği maç. bu istatistiğin ışığında maçın düşük skorlu sona ereceğini söylesek yanlış olmayacaktır.

    efes'te ersan ilyasova şu ana kadar 4 maçta yakaladığı 14.5 sayı ortalaması ile bu alanda takımının lideri konumunda. ersan'ın nba günlerinden de vardığımız sonuç kullandığı top ile attığı sayının doğru orantılı olmasıdır. bu yüzden ersan'a ne kadar az top kullanma şansı verirsek, efes'i ersan faktöründen o derece yoksun kılmış oluruz.

    vujacic'in aşırı özgüvenini de maçı kazanan taraf olmak için ibreyi bize döndürebilir. örnek olarak efes'in son oynadığı maccabi electra maçında* vujacic'in son bölümlerdeki yanlış tercihleri efes'in galibiyete ulaşmasını engelledi belki de. nitekim o maçta 17 ile efes'te en çok top kullanan isim olmuştu.

    bu zorlu maçımızda bench katkısının da maçın galibi konusunda önemli etkisi olacağını düşünüyorum. bu yüzden shumpert, cevher gibi oyuncularımızdan gelecek katkı umarız yüksek olur.

    maç sonunda yenilmezlik serisine devam eden tarafın bizim olmamız temennisi ile.
    ne de olsa bizim adımız yenilmez armada.

    (bkz: haydi millet salona)
App Store'dan indirin Google Play'den alın