• 159
    öncelikle arda turan'ı kadrosunda bulundurması nedeniyle a. madrid ile başladım kariyerime. orada en fazla 7-8 maç yaptım, baktım takım bir türlü toparlanamıyor arda'dan verim alamıyorum, diego'yu nerede oynatacağım falcao tek forvet mi oynasın derken çok sıkıcı geldi ve kapattım kariyeri.

    sonra gönlümdeki takımım galatasaray ile koyuldum yola. ilk önce ünal başkanın verdiği 200 bin euro ile transfer yapmaya kalkıştım olmadı, ben de fitness ve psycho hocalarını değiştirdim. neyse efendim gel gelelim takım bir türlü gol atamıyordu. baros zaten sakatlandı 4 ay yok, elmander tek forvette kanatlardan yeteri kadar beslenemiyordu, orta sahada ise yaratıcı oyuncu eksikliği vardı derken bir baktım ki 20. hafta sonunda ilk 5 dışında kalmışım, hemen kapattım onu da.

    ardından geçen sezon ligi ilk sırada bitirmiş olması ve potansiyelli kadrosu nedeniyle borussia dortmund ile başladım. çok iyi bir kadrosu var hakkını verelim şimdi fakat şu var ki inanılmaz sakatlık oluyor. sadece benim başıma mı geldi bilemiyorum, forvetinden tutun orta sahasına defansına kadar en önemli oyuncularım birer birer ve en az 1-3 ay arası sakatlandılar. ben de elimde oyuncu kalmayışı ve bu bug mu desem yoksa benim beceriksizliğim mi bilemedim sakatlık sorunu nedeniyle kariyeri kapattım.

    sonunda işte benim takımım dediğim ajax ile yola koyuldum. öncelikle şunu söylemeliyim ki, bu sezonki ajax tartışmasız son 7-8 sezonunun en potansiyelli ve finans açısından rahat konumunda. takımda o kadar çok genç ve kaliteli isim var ki, hangisi oynatacağım diye şaşırıyorsunuz, tabii burası işin eğlencesi iyi bir şey bu. neyse ben ajax ile ilk sezonumu tamamladım, hatta çok büyük de haz aldım yani. iki forvetim 65, orta sahalarım 30 ve defans oyuncularım 15 gol attı, yediğim gol ise en fazla 40. bunun öncelikli nedeni bence taktik ve antrenman programının takımın ihtiyacını giderecek seviyede olmasıydı. hatta ilk sezon kaleci transferi dışında başka hamlem olmadı, çünkü kadro çok iyiydi. 2. sezonumda orta sahaya ve sol beke birer transfer yaparak başladım. ilk haftalar biraz bocalamayla geçti ve nasıl diyeyim geçen seneki büyünün bozulduğunu anladım ve o kariyerimi de bitirdim.

    şimdi ben bu oyunu oynamayı sevmiyorum desem yalan olur ama ne bileyim sanki süreklilik kazandırmıyor bana en azından, ya da o kadar zamanım yok. gene de ileriki zamanlarda çıkacak patchlerin oyunu daha oynanabilir bir hal aldıracağını düşünerekten umutluyum fakat, şimdilik oynamaya ara veriyorum sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın