• 310
    --- alıntı ---
    orospu çocuğu kelimesini çok kullandım bugün. bu entry'de yine bolca kullanacağım gibi gözüküyor, hadi hayırlısı.

    maçın kendi başlığına da yazdım, bu volkan'ı yuhalayan orospu çocuklarının tuttukları takımlar var ya. heh. o takımların kalecilerinin yediği gollerden bir kolaj yapsam oturur ağlar bu orospu çocukları. yıllardır kalelerinde bir istikrar yoktur, volkan gibi bir kaleci isterler. ama sırf fenerbahçe'li diye anasına avradına küfrederler.

    bazı depresif pandalar da, volkan türk halkına küfretti diye çok üzülmüş. canımıniçi benim. be allahın sersem kulu, be empatiden yoksunum 10.000 kişi anasına bacısına küfrederken ne yapsın? sen olsan ne yapardın? tek taraflı düşünmenin sadist yanı böyle noktalarda ortaya çıkıyor işte.

    volkan demirel bir ihtimal bu yazılanları okuyordur. eğer okuyorsa bir tavsiye kendisine.. bırak abicim milli takımı. bu işin ucundan para almıyorsun. yaptığın hizmete karşılık ta anana bacına küfrediyorlar. yap bir delikanlılık, şu ucuz milliyetçiliği de yık ve çık televizyona söyle, ben böyle bir milli takıma hizmet etmek istemiyorum de. üç beş orospu çocuğuna yem etmeyiz biz seni.

    --- alıntı ---

    kendinden çok emin, ona buna ahkam kesen yazarlara sahip sözlük. biri bu adama volkan'a küfür edilmediğini, volkan'ın küfüründen sonra küfür edildiğini anlatsın! bir de adam olsun öyle konuşsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın