2011-12 Türkiye Basketbol Süper Ligi 5.Hafta Maçı
17:30 Abdi İpekçi Spor Salonu
61 - 69
  • 14
    maç öncesi kulübün resmi siteden yaptığı açıklamaya bakılırsa saha içi 007 ve 009'dan kombine alanalrın günah keçisi olduklarının ilk defa ayan beyan ilan edildiği maçtır.

    saha içi tüm bloklar 2 kapıdan giriyor ama onlar tribünden girecekler oturacaklar yerlerine. devre arası 019'da oturan rahatlıkla lavaboya gidebilecek ama 009'da oturan gidemeyecek ama ikisi de aynı parayı verdi kombineyi alırken, işin ilginç yanı da bu.

    basketbol şubemiz kötü yönetiliyor. bunun farkında olmayan o.mahmuti gibi bir yatır'ın gölgesine saklanmış basiretsiz yöneticileri göremeyen taraftarımız var. bir sürü olumsuzluk var ama taraftarımızın bitmeyen sınırsız sevgisine nail olmak için oyuncularımız büyük efor sarfediyor. allah yardımcıları olsun. biz taratar olarak her maç yanlarında olmak için çaba göstereceğiz. bu maçta da tribünde sahada maçı kazanacağımıza inanıyorum. umarım basketbol şubesi de aklını başına alır. 70 tane adam istihdam ediyorlar ama otel rezervasyonu yapmaktan bile aciz adamlar ki nerede kombine alanların sorunlarını halletsinler!
App Store'dan indirin Google Play'den alın