• 4077
    herhangi bir şekilde karşılıklı fikirlerin bir araya geldiği sözlük değildir kesinlikle.

    tartışma dönebilecek dilediğiniz başlığa girin örnek olarak arda turan başlığını veriyorum. herifin adına 70 sayfa entry girilmişse 2 tane peşpeşe birbirine karşıt görüş yazılmamıştır. 10 sayfa över 10 sayfa söver. abi korkmayın şu fikirlerinizi belirtmekten aykırı olmaktan en kötü ihtimal of alırsınız karmanız düşer siktiredin ya. örneğin dünden beri arda hakkında iki entry girdim ikisi de en ofsayt entrylerim arasına girdiler 3 yıllık yazdığım sözlükte 2günden daha kısa sürede. e bakıyorum hani of'layanlar ne düşünüp of'lamışlar diye ona göre haklılarsa eyvallah derim haksızlarsa karşıt argümanımı koyarım baktım foruma dönecez özelden yazarım tartışırım kardeşimle terbiyeyi bozmadan.

    ama yok. düşüncemize uyuyorsa altına gazı alıp yazıyoruz uymuyorsa basıyoruz of'u birinin aykırı çıkmasını bekliyoruz ki sıra benim tarafıma geçsin ben de fikrimi belirteyim.

    ulan bari aynı görüşte olduğumuz kişiler on'lasa... o da yok anasını satayım ya birbirimizi pohpohlayan 50 entry oluyor ya da en ofsayt entry.
App Store'dan indirin Google Play'den alın