• 1289
    bugün oynanacak olan maçlardan 3 tanesi için üst düşünüyorum.

    1. maç bosna hersek portekiz maçı: portekiz'de her an skora etki edebilecek oyuncular var ve ben açıkçası portekiz'in daha baskılı taraf olacağı kanısındayım, portekiz tek başına bile üst yapabilir. bosna hersek kendi sahasında oynayacağı ve baskıyı üstünden atabilmek adına kontra oynayacağını ve bundan da sonuç elde edeceğini düşündüğümden gol atar diyorum.

    bir başka tercih olarak kg var da oynayabilirsiniz.

    2.maç türkiye hırvatistan maçı hiç bir zaman skoru önceden tahmin edilemeyen milli maçlarımızdan biri ile karşı karşıyayız. gazla çalışma ve son dakika performansı göz önünde bulundurulduğunda millilerimizin galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum. defansımızdan kaynaklı olarak 1 gol yiyeceğimiz de aşikar. e bu durumda kazanabilmemiz için en az 2 gol atmamız gerekir, bu durumda da üst olur.

    3.maç çek cumhuriyeti karadağ maçı çek cumhuriyeti son zamanlarındaki performansıyla pek göz doldurmuyor ne yazık ki*. karadağ çekler'e göre daha diri ve genç bir takım. 2.maçı da düşünerek en azından 1 gol bulmak onlar için avantaj sağlayabilir.
    çekler kazanır, üst olur, çekler tur atlar seçenekleri uygundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın