resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1017
    euro 2008 sonrası dönemdi sanıyorum* geçirdiği sakatlık sonrası bir daha asla eski sertliğine, hamle yeteneğine ulaşamadı galatasaray futbol takımı'nda. yoksa o döneme kadar gayet beğenilen, top kesici özelliği fazlasıyla olan, topa sert bir adamdı mehmet topal.

    aynı sakatlığı euro 2008'de yaşayan ayhan da keza mehmet topal gibi önceki sezonu çok iyi geçirmiş fakat sakatlık sonrası eski zirve formuna ulaşamamıştı.

    valencia'ya giden mehmet topal iste türkiye'deki baskıyı üzerinde hissetmemesinden olsa gerek dikine pas atmaktan kaçınmayan, savunma görevini başarıyla üstlenen bir rol üstlenmekte. ters top atarken de çekinmiyor ki izlediğim maçlarında gayet başarılıydı.

    dolayısıyla mehmet topal'ı beğenirim ve galatasaray'ı çok iyi şekilde temsil ettiğine inanıyorum. 13m euro eder mi, bence etmez fakat valencia kalibresinde bir oyuncuyu chelsea'nin istemesine bu kadar şaşırılmamalı diye düşünüyorum. 25 yaşında olduğu düşünülürse ilerisi için de iyi işler yapma ümidi de veriyor.

    avrupa'ya gitme isteğini efendice dile getirmiş, efendi bir adam olarak gidip efendi bir adam olarak ayrılan bir değerdi mehmet topal. sırf bu yüzden bile kendisine ayrı bir sempati duyarım. inşallah transfer olursa chelsea'de de başarılı olur. yolu açık olsun her nerede olacaksa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın