• 156
    öncelikle uzun zamandır çıkan en iyi fm olduğunu belirtmek gerekir.

    gerek ana menünün kullanım kolaylığı, gerek maç görüntülerindeki akıcılık, gerekse de takım içi koordinasyonu düzenleme konusundaki esneklikler takdir edilesi.

    gidip paşa paşa 79.99 tl vererek ilk günden aldım, ha çok mu param var, hayır, ama yazılım sektöründe çalışan birisi olarak emeğe saygı gösterilmesi konusunda da ısrarcıyım.

    verdiğim paraya değdiğini görüyorum. bunun dışında, hala bazı belirsizlikler can sıkıcı oyun içinde. özellikle de senelerdir kullanımının nasıl olduğuna dair kimsenin kesin kanaat getiremediği "closing down" - "agression" gibi kavramlar bu oyunda da istenilen etkiyi sağlamaktan uzak.

    istiyorsunuz ki yaptığınız değişiklik kötü de olsa sahada etkisini göstersin, ama uç elemanlar adamların peşinden it gibi koşsun diye yaptığınız taktik değişikliğin ardından söz konusu oyuncuların sizi hiç sallamaması sabırları zorluyor.

    ha bir de private chat olayı var ki akıllara zarar. arkadaş- bir colin kazım ve engin baytar olayı var ki gülsek mi ağlasak mı?

    takımla tanışmak amacıyla yapılan ilk takım toplantısında "emmi beni bunun için mi çağırdın a.q yaaah?" diyerek ortalığı karıştıracak kadar disiplinsiz mi bu çocuklar? tamam belki disiplinsizdirler de o kadar da değil.

    ey fm, hiç bir oyuncu kendi ayağına kurşun sıkacak ve ilk günden teknik direktörüyle burun buruna gelecek kadar ahmak olamaz, hele galatasaray'daysa hiç olamaz.

    teesüf eder değiştirilmesini arz ederim.

    bi de hala soruyorum a.q ya bu closing down'ı kullanmayı becerebilen arkadaş var mı cidden?
App Store'dan indirin Google Play'den alın