• 155
    bendeki oyunda kesin bi bokluk var dediğim oyun. öncelikle belirtiyim en son fm 2001 oynadım, o da 6 sene kadar önce.arkadaş takıma kemal tokak,karim ait fana,facundo ferreyra transfer ettim ilk yılımda. bir tek forvet arkası ofansif orta sahaya adam bulamadım. ujfalusi ve selçuk inan ın ayakları kırıldı 4-5 ay oynamadılar, yanlışlıkla sabri den kaptanlığı aldım* 2 ay küstü, her maç en az 4 sarı, 2maçta bir de kırmızı yedim takım yinede yardırdı.

    hep aggresive konustum,sıçtım ağızlarına.ilk yarı 3-0 önde girdik, "bu ne sikimsonik oyun doğru düzgün oynayın mk" dedim, tüm takım gaza geldi hep. sonunda da play-offlarda 2 maç kala şampiyonluğumu ilan ettim. o kadar gaza geldim ki son iki maçım trabzon ve 4. olan i.b.b ileydi, i.b.b karşısına reserve takım çıkardım 3-1 yendi. sonra iyice coştum trabzon karşısına u-18 ile çıktım, 4-1 yenildim tabi. sezon sonuna doğru bir maç çağlar birinci sakat iken hakan balta malı 2.dk da kırmızı yedi. bende mecburiyetten yedek kaleci oynattığım* eray işcan ı sol bek oynattım o bile yardırdı mk. maç sonu 7.1 rating aldı piç.aslında orada kıllanmalıydım bi boklar olduğundan.

    en son türkiye kupasında 5. roundda mı ne fener çıktı şaştım. onu eledim uzatmalardaki kral baros goluyle, yeni rakıbım fethıyespor oldu ki baya güldüm. finalde de bursasporu 5-0 yendim. kupayı da aldım. ferreyra ferrari gibi çıktı. herif sakatken hat-trick yaptı. tavsiye ederim. sene sonu geldi bi amrabat ı aldım şimdilik. aykut a siktir çektim trabzon atladı. riera tüm sezon gitcem gitcem diye tutturdu, antrenmanlarda sıçtı, transfer listesine koydum "abi kulun kölen olayım satma" diyo.

    sonuç olarak kesin bi bokluk var benim oyunda. usta sözlük yazarlarının yardımını bekliyorum.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın